Suositeltu

Anna lahjaksi muistoja

Fotofun.fi on verkkokauppa, josta voit tilata kivoja lahjatuotteita ja upeita sisustustuotteita omista valokuvistasi. Esimerkiksi suihkuverhot, tyynyt ja canvas-taulut ovat upeita merkkipäivälahjoja, kun kokoat niihin mukavia muistoja menneiltä vuosikymmeniltä!

Nostalgia-tuotteet kokoamme lähettämistäsi kuvista upeiksi kollaaseiksi; kuvatarinoiksi päivänsankarin elämästä mukissa, tyynyssä, taulussa, suihkuverhossa tai lakanassa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Omista valokuvista tehdyt lahjat ovat ainutlaatuisia ja uniikkeja. Tärkeintä ei ole hinta, vaan se kaunis ajatus!

Baby Box

Vauvamuistojen aarrearkku.

BabyBox on suloinen säilytyslaatikko vauva-ajan tärkeimmille  muistoille. Mukaan muhkeaan boksiin mahtuvat niin ensimmäiset vaatteet,  valokuvat, cd:t, videot kuin kengät ja vielä uniriepukin.

Talleta kaikki vauva-ajan tärkeät muistot samaan paikkaan! 

Kastelahjoille ja tärkeille muistoille BabyBoksissa on omat  vetolaatikot. Ensimmäiset hiuskiehkurat, hampaat ja muut suloiset  vauvamuistot talletat pieniin kirjekuoriin. Tilaa on tässä tukevassa  säilytyslaatikossa ihan kaikelle tärkeälle!

Lisävarusteina myös pieni valokuva-albumi ja muistikirja tärkeiden  yksityiskohtien tallentamiseen. Kannessa on tila vauvan ikiomalle  kuvalle.

Valittavanasi on kolme kivaa väriä: pinkki, sininen ja vihreä.

Tuotteita

Lahjapakkaukset

2–29,90€

Kätevät ja kauniit QuickBox-lahjapakkaukset nostavat pienetkin lahjasi uuteen arvoluokkaan! Viinipulloille löydät useita upeita lahjalaatikoita, Fotofun-kaupan kuvamukit ja pehmolelut saavat myös viimeistellyn ilmeen, kun tilaat niille myös Quick Box -lahjalaatikot.

Tilaa kotiin varastoon useita erilaisia! Kokoon taittuvat rasiat eivät vie paljon tilaa ja ovat hetkessä käyttövalmiita. Upean lahjapaketin tekmeinen ei tämn helpommaksi tule. Rusetitkin liimaat vain niissä valmiina olevalla teipillä paikoilleen!